dimecres, 12 de gener del 2011

Act. 1 U.F 2 Observació del moviment



En la primera imatge podem observar un nadó estirat en una tovallola, es mostra relaxat i comode, ja que es troba amb les cames doblegades cap amunt i amb les mans es toca els peus. Crec que té uns 6 mesos, ja que es quan es capaç de fer aquest moviment, si mirem la mà dreta està fent pinça per agafar-se el peu.
En quan a la mirada del nadó, manté una mirada fixa, amb els ulls molt oberts, causat per algún objecte que captar la seva atenció.




El nadó que observem a la segona imatge està gatejant, mostra una coordinació entre cames, braços i cap, per l’imatge sembla que el nadó està segur, ja que controlar el seu cos, ja que com veiem no va reptant del tot per terra, sinó que es capaç de mantenir les seves cames una mica flexionades. Per això crec que es troba entre els 10 o 11 mesos.



La nena que observem en aquesta tercera imatge, ens mostra com pot utilitzar les seves mans per tocar i agafar el menjar, crec que seria capaç també seria capaç d’utilitzar els coberts.
En quan a la seva cara, mostra vergonya perqué no vol que li facin la fotografia, o potser podriem dir també que té son per això es toca l’ull.
Per això crec que té entre 3 i 4 anys, ja que es capaç de seure a taula i menjar sola.



En la quarta imatge que podem observar, es veuen dos nens asseguts que a mi hem transmet que potser podrien ser uns nens del Tercer Món, ja que es troben sense roba, sols i menjant amb gran desesperació, també podem observar com tot i la gana, comparteixen el menjar amb l’altre company. Tot i això els nens es postren tranquils, ja que estan menjant.
La pinça l’utilitzen perfectamente ja que són capaços de menjar i posar-se el menjar a la boca sols per això  crec que el de l’esquerra té 2 anys i el de la dreta té 3 anys.

5 comentaris:

  1. Hola Sandra!
    Vec que tu i jo coincidim bastant, em posat les mateixes edats a casi tots els nens, aixi que coincidim en aquest aspecte.
    Pel que fa a la descripció és detalla i entenedora.
    Has posat l'informació adequada ja que menciones per exemple a l'última fotografia lo de la pinza.

    ResponElimina
  2. Sandra!!

    Vec també com diu l'estefania, que hem conicidit amb les edats dels nens. Jo també penso que tenen aquesta edat aproximadament.
    Pel que vec sobretot en l'ultima fotografia es que has dit que els nens tenen 2 i 3 anys como jo he posat, però la Ely pensa que no que en tenen entre 3 i 4 anys perque no etsan prou alimentats etc.. que en penses? podria ser?

    ResponElimina
  3. Hola Sandra!!!!
    La definicion que haces a cada imagen está facíl de entender.
    Lo siento mucho que no concidimos en ningunas de las edades,pero en las demás sí, el primer imagen estoy muy segura que tiene 7-8 meses, como se las dije a Estefany,Alba y Carlota.
    De la imagen 4 si decimos todas en la definicion que los nenes estan mal atendidos, entonces pensemos por la mala alimentacion se ven pequeños, pero la carita que tienen son de niños de 3 y 4 años.

    ResponElimina
  4. Hola Sandra!!!

    Son definicions molt entenedores, fàcil de compendre, m'agraden i l'únic que tinc dubtes es sobre l'edat de la primera imatge, les altres imatges, son edats com les que he posat.

    Salut!!

    ResponElimina
  5. Hola!
    crec que les definicionbs que has fet de cada imatge són correctes, ja que s'entenen i justifiques l'edat.
    S'assemblen a les definicipons que tinc.

    ResponElimina